AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına yorulur.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak insanlar arasında barışın sağlanacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda çamaşır toplamak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında yağan yağmurda yürümek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken araba kullanmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek zorluğa düşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağarken dua etmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir