AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında yağmurla yüzünü yıkamak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak büyük ve önemli bir kimse olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, para ve zaman ayıracağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne yağmur yağdığını görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir