AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyuyla yıkanmak

Kahve falında yağmur suyuyla yıkanmak

Kahve falında yağmur suyuyla yıkanmak başarıya giden yolların açık olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yıkanmak gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Kahve falında kirli yağmur suyu görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında evde yağmur suyu görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyu toplamak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, günahların da affolacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hatalarını fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve su görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir