AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yağmur görmek

Kahve falında su yağmur görmek

Kahve falında su yağmur görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, zorlukların geride kalacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su yağmur gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında su yağmur görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birikmiş yağmur suyu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyunda yıkanmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyu içtiğini görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çaresiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir