AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş yağmuru görmek

Kahve falında taş yağmuru görmek

Kahve falında taş yağmuru görmek zararını tamamen kapatacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında taş yağmuru gördüyseniz:

  • Yeni öneriler sunulabilir veya farklı seçenekler üzerinde durulabilir.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında taş yağmuru görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur ve hortum görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu havada namaz kılmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda para bulmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmura ıslanmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir