AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyunda yüzmek

Kahve falında yağmur suyunda yüzmek

Kahve falında yağmur suyunda yüzmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, meşakkate düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, maddi gücünün katlanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Kahve falında yağmur suyunda yüzmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda yüzmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağarken yüzmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve su görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyunda boğulmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyunda yürümek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işarettir.

Kahve falında yağmur suyuna düşmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir