AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağarken yüzmek

Kahve falında yağmur yağarken yüzmek

Kahve falında yağmur yağarken yüzmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, sevilen birinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken yüzmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında yağmur yağarken yüzmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken koşmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında yağan yağmuru izlemek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağarken çamaşır toplamak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağmış görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir