AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada yüzmek

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek gördüyseniz:

  • Olayların akışı mahçup duruma düşmenize sebep olabilir.

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada namaz kılmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu bir hava görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında yağmurlu hava görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir