AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda uyumak

Kahve falında yağmurda uyumak

Kahve falında yağmurda uyumak kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, iş sahibi olunacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurda uyumak gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Kahve falında yağmurda uyumak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur altında uyumak Allah’ın sevgisini kazanacağına, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurun altında uyumak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp uyumak sorunların yakında son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında evin dışında uyumak uzun sohbetler edeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yatakta uyuduğunu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka yerde uyumak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yolun ortasında uyumak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir