AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı tepsi görmek

Kahve falında yağlı tepsi görmek

Kahve falında yağlı tepsi görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı tepsi gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında yağlı tepsi görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi kadayıf görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle yemek görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında tepside su görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına işarettir.

Kahve falında tepside şeker görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tepside tatlı görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsiyle börek görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir