AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepsi dolusu yemek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet eder.

Kahve falında tepside yemek görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında bir tepsi baklava yemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tepside yemekler görmek keyfin kaçacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi yemek bir konuda destek alacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi yemek görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside tatlı yemek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir