AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside şeker görmek

Kahve falında tepside şeker görmek

Kahve falında tepside şeker görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, mutsuz olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside şeker gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Kahve falında tepside şeker görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepside zeytin görmek maddi konularda kayıplar olacağına, artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çelik tepsi görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı tepsi görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında tepside tatlı yemek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside meyve görmek büyük bir işin sahibi olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı tepsi görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir