AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı suya düşmek

Kahve falında yağlı suya düşmek

Kahve falında yağlı suya düşmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yetki sahibi olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında yağlı suya düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Kahve falında yağlı suya düşmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı su görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı su içmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bulanık suya düşmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine işarettir.

Kahve falında uçmak ve suya düşmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağım suyuna düşmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu suya düşmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında dağdan suya düşmek sevilen bir kişi olunacağına, bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir