AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı su içmek

Kahve falında yağlı su içmek

Kahve falında yağlı su içmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, konforundan da ödün vereceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı su içmek gördüyseniz:

  • Hazırlıklarınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında yağlı su içmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı süt içmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağ içmek yetim sevindireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızgın yağ içmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sıvı yağ içmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yağlı su görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı suya düşmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir