AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ içmek

Kahve falında yağ içmek

Kahve falında yağ içmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işarettir.

Kahve falında yağ içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyen veya gelecekle ilgili ihtimalleri görmenizi sağlayan kişilerle vakit geçirmeniz yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Kahve falında yağlı su içmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ içmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı süt içmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yağ içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Kahve falında kızgın yağ içmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına delalettir.

Kahve falında yağlı boya tablo görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş yağ görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir