AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı deniz görmek

Kahve falında yağlı deniz görmek

Kahve falında yağlı deniz görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı deniz gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında yağlı deniz görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken denize girmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında yağ basmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağarken namaz kılmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın yağlarını aldırmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bidonu görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir