AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında saç yağ görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını yağlı görmek sağlığını da kaybedeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın yağlandığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı yağlı görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yağlı olduğunu görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının yağlı olduğunu görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça yağ sürmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, şansın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlanmış saç görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir