AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın yağlarını aldırmak

Kahve falında karın yağlarını aldırmak

Kahve falında karın yağlarını aldırmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kurulu düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında karın yağlarını aldırmak gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Kahve falında karın yağlarını aldırmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yağ aldırmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında karın içinde kurt görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karın mumbar temizlemek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında karın ağrıması görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın altında kalmak getirisinden daha fazla olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında karın içine batmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir