AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye çiğ et vermek

Kahve falında ölüye çiğ et vermek

Kahve falında ölüye çiğ et vermek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kendine geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, kısmetin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında ölüden çiğ et almak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye çiğ et vermek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı çiğ et yemek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et satın almak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Kahve falında kurtlanmış çiğ et görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et dağıtmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ et kıymak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir