AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında pişmemiş çiğ et görmek yalnız kalmak isteyeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ ve pişmiş et görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş ve çiğ et görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Kahve falında çiğ et almak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ et temizlemek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kıyma görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir