AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çiğ et vermek

Kahve falında birine çiğ et vermek

Kahve falında birine çiğ et vermek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, rızkının artacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birine çiğ et vermek gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında taze çiğ et görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında çiğ domuz eti yemek yaşam standartlarının artacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına inanılır.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et satın almak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında etsiz çiğ köfte yemek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti pişirmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yediğini görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir