AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ ve bal yemek

Kahve falında yağ ve bal yemek

Kahve falında yağ ve bal yemek borçlarının kendisini çok aşacağına, mutlu olunacağına, yeniden bir araya geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ ve bal yemek gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bal yağ yemek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bal ve yağ yemek kişinin her işi severek yapacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında yağ bal yemek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında yağ ve bal yemek gelirini de büyük oranda arttıracağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalettir.

Kahve falında bal yağ görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir