Kahve falında yağ şeker görmek

Kahve falında yağ şeker görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yağ şeker gördüyseniz:

  • Herhangi bir işi üstlenirken, ayrıntılara son derece önem veriyorsunuz.

Kahve falında yağ şeker görmek mal mülk kazanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında yağlı gözleme görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağsız et görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeği yağa banmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağ bal yemek üzüleceğine ve kırılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında yağlı bulaşık görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir