AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağsız et görmek

Kahve falında yağsız et görmek

Kahve falında yağsız et görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağsız et gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Kahve falında yağmur yağarken dua ettiğini görmek çok eğleneceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı et yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı pişmiş et görmek üzüntülerin günden güne artacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş yağlı et görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yağsız et görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ yağlı et görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı et görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine inanılır.

Kahve falında yağlı çiğ et görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir