AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı gözleme görmek

Kahve falında yağlı gözleme görmek

Kahve falında yağlı gözleme görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yağlı gözleme gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı iyi planlamalısınız.

Kahve falında yağlı gözleme yemek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı gözleme görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak gözleme görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözleme yediğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında peynirli gözleme yemek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleme yapıp yemek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında gözleme yemek görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında gözleme açmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir