AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ kızartmak

Kahve falında yağ kızartmak

Kahve falında yağ kızartmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yağ kızartmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızaran yağ görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış yağ görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ kızartmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında yağlı süt görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında üzerine yağ dökmek hayallerinin de yarım kalacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağ kavurmak masa başı bir işe girileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir