AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ kavurmak

Kahve falında yağ kavurmak

Kahve falında yağ kavurmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağ kavurmak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında yağ kavurmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un kavurduğunu görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulur.

Kahve falında ciğer kavurmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında pirinç kavurduğunu görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuz kavurmak sevdikleri ile bir arada olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet eder.

Kahve falında leblebi kavurmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında un helvası kavurmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir