AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızaran yağ görmek

Kahve falında kızaran yağ görmek

Kahve falında kızaran yağ görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, dinç kalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızaran yağ gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızaran yağ görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yağ kızartmak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kızarmış yağ görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlık görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında margarin yağ yemek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı deniz görmek geçiminin zorlaşacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir