AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani böğürtlen görmek

Kahve falında yabani böğürtlen görmek

Kahve falında yabani böğürtlen görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, insanlara iyilik yapmaya, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında yabani böğürtlen gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında böğürtlen görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, o masumların bedduasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen bahçesi görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından böğürtlen yemek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mor böğürtlen görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında böğürtlenli pasta görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen yediğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir