AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani at görmek

Kahve falında yabani at görmek

Kahve falında yabani at görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani at gördüyseniz:

  • Bazı kişiler normal tarzlarının tamamıyla dışında davranarak sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında yabani at görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yabani atlar görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani hayvan öldürmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında yabani çilek görmek köşeye sıkıştıracağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Kahve falında yabani meyve yemek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Kahve falında yabani tavuk yakalamak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yabani tavuk görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir