AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani hayvandan kaçmak

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani hayvan avlamak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yabani hayvan beslemek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yabani hayvanları görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabani hayvan eti yemek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yabani hayvan görmek kişinin içinin daralacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında yabani hayvan öldürmek onlara sanat öğreteceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine işarettir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek fırsatların elden kaçırılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir