AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında bacaklarının kesildiğini görmek

Kahve falında bacaklarının kesildiğini görmek kolaylık sağlayacağına, büyük bir sorun oluşacağına, bol nimete kavuşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Kahve falında bacak kesilmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bacaklarının kesildiğini görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek çok büyük mutluluk duyacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağı kesilmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını kesildiğini görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir