AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani gül görmek

Kahve falında yabani gül görmek

Kahve falında yabani gül görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, zor günlerin biteceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında yabani gül gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında yabani gül görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı işe delalet etmektedir.

Kahve falında yabani hayvan beslemek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yabani öküz görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalettir.

Kahve falında yabani güvercin görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani meyve görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yabani çilek görmek maddi zararının giderileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında yabani arı görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir