AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek sorunların günden güne daha da artacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak güzel ve önemli işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı biri tarafından kaçırılmak mesleğindeki başarısının artacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, resmi bir göreve getirileceğine delalettir.

Kahve falında yabancı erkek çocuğu görmek bol kazanç elde edeceğine, itibarını zedeleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini yabancı bir evde görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir