AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında bir ölü tarafından kovalanmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın tarafından kovalanmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından kovalanmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tosun tarafından kovalanmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından kovalanmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir