AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yabancı bir evde görmek

Kahve falında kendini yabancı bir evde görmek

Kahve falında kendini yabancı bir evde görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini yabancı bir evde gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Kahve falında yabancı bir ev görmek üzerinde kafa yoracağına, birikmiş parasının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ev görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı evde olduğunu görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı eve taşınmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir evi temizlemek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına inanılır.

Kahve falında evde yabancı kadınlar görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı evde uyumak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir