AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek büyük işlere imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek işinde terfi edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biri tarafından kaçırılmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir erkekle uyumak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yabancı yerde gezmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir