AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek mal ve para biriktireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek umutlanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı biri tarafından kaçırılmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkek misafir görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı erkekle tokalaşmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir