AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını zayıf görmek

Kahve falında bacaklarını zayıf görmek

Kahve falında bacaklarını zayıf görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok para kazanacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarını zayıf gördüyseniz:

  • Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında bacaklarını zayıf görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zayıf bacak görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında zayıf not aldığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi zayıflamış görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını zayıf görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendini zayıf görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Kahve falında çok zayıf bebek görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir