AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf bacak görmek

Kahve falında zayıf bacak görmek

Kahve falında zayıf bacak görmek afiyette olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, şansının artacağına, ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında zayıf bacak gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında bacaklarını zayıf görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf bacak görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü zayıf görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine inanılır.

Kahve falında zayıflamış insan görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı zayıflamış görmek işinde en iyisi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok zayıf insan görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasını zayıflamış görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu zayıflamış görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir