AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı iki adam görmek

Kahve falında yabancı iki adam görmek

Kahve falında yabancı iki adam görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, geçim derdinin olmayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı iki adam gördüyseniz:

  • Vereceğinden çok alan konularla vakit kaybetmemekte fayda var.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Kahve falında yabancı adama sarılmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir