AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir adama sarılmak

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, gelirinin düşeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Kahve falında yabancı adama sarılmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak hasadının tarlasında kalacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı iki adam görmek evindeki huzurun bozulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı ihtiyar adam görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Kahve falında yabancı genç adam görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir