AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı adamla öpüşmek

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak yanlışlara düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı adamla evlenmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek sağlıklı bir kişi olmaya, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında evde yabancı adam görmek yaşamının tazeleneceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağında yabancı adam görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kişinin fena halde yanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir