AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, zor zamanların sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulur.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı adamlardan kaçmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı adamdan kaçmak haram mal yiyip içeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı adamla evlenmek işinde çok büyük adımlar atacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı genç adam görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı adamdan korkmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yabancı adam görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir