AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını sarmak

Kahve falında bacaklarını sarmak

Kahve falında bacaklarını sarmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, bunun da geleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Kahve falında bacaklarını sarmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında bacaklarını sarmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kefene sarmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü halıya sarmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balığa sarmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kefen sarmak birbirlerine her konuda destek olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sarma sardığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında lahana sarmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, başarısızlığa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında lahana dolması sarmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir