AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağında siğil görmek

Kahve falında bacağında siğil görmek

Kahve falında bacağında siğil görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında bacağında siğil gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Kahve falında bacağında siğil görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta siğil görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayat boyu desteği olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük siğil görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde siğil görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siğil görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elde siğil görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir