AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, güzel bir evliliğe, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Kahve falında yabancı erkekle dans etmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle dans etmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı biriyle dans etmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında dans eden görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında okulda dans ettiğini görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle dans etmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir