AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisiyle dans etmek

Kahve falında ölmüş birisiyle dans etmek

Kahve falında ölmüş birisiyle dans etmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, güzel günler için çalışılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sağlık ve şifa bulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisiyle dans etmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında eşinin dans ettiğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dans etmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına yorulur.

Kahve falında dans edenleri izlemek karlı çıkacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle dans etmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında dans etmek oynamak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir bayanla dans etmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla dans etmek borçların kolaylıkla kapanacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla dans etmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir