AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biriyle dans etmek

Kahve falında yabancı biriyle dans etmek

Kahve falında yabancı biriyle dans etmek uykusuz geceler yaşayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, bir işe soyunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yabancı biriyle dans etmek lüks içinde olacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yabancı erkekle dans etmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle dans etmek bazı sorunların başgöstereceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında okulda dans ettiğini görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayıyla dans etmek işlerinin toparlanacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle dans etmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine inanılır.

Kahve falında dans eden çift görmek rızık bolluğu içinde olacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir