AnaSayfa / Genel / Kahve falında dans eden görmek

Kahve falında dans eden görmek

Kahve falında dans eden görmek zenginlik elde edeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, alışveriş yapacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dans eden gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında dans edeni görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek rakipsiz hale geleceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalettir.

Kahve falında dans eden birini görmek geçim derdine düşmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dans eden kadın görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dans eden çift görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dans edenleri izlemek işindeki verimliliğin düşeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında dans edememek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında dans edenleri görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir